Tips voor beginners - NBA 2K22 [Next-Gen Version] Guide - IGN (2023)

Welkom bij de officiële IGN Wiki Guide en Walkthrough voor NBA 2K22 [Next-Gen Version]. In dit gedeelte geven we je alvast wattips en trucsom je te helpen enkele van de nieuwe gameplay-tweaks te leren en de beste modi te vinden om te spelen.

Tik of klik op de links hieronder om naar een bepaald gedeelte te gaan.

advertentie

 • Dingen vertragen
 • Misbruik de Pick and Roll tegen de CPU
 • Kies een modus
 • Blijf voorlopig bij offline in MyTeam
 • Kies Trae Young als uw MyTeam-starter
 • Gebruik een build die bij uw stijl past in MyCareer
 • Verhoog het aantal in-game minuten voor meer MyCareer-speeltijd
 • Vergeet niet om die State Farm Drip te pakken

Dingen vertragen

NBA 2K22 is bij de lancering een veel langzamere game dan NBA 2K21 vanwege de manier waarop de game omgaatuithoudingsvermogen verlies. Als je vorig jaar hebt gespeeld, ben je waarschijnlijk gewend om dribbelbewegingen bovenaan de toets te spammen om open te staan ​​voor een drie. Of, als je in plaats daarvan probeerde te rimmen met snelle, atletische spelers, ben je gewend om uit de pauze te komen en door de verdediging te knallen.

Als je in NBA 2K22 de sprintknop ingedrukt houdt of een aantal dribbelbewegingen gebruikt, valt je uithoudingsvermogen van een klif. Dit was vorig jaar niet zo'n groot probleem omdat je nog steeds goed kon schieten als je moe was. In 2K22 zal je schotmeter dat wel doeneigenlijk afnemen als je uithoudingsvermogen verliesten je vrijlating vertraagt. Dit maakt het moeilijker om schoten te maken en geeft je tegenstander meer kans om te vechten.

Ons advies is dus omvertragen. Met uithoudingsvermogen is fotograferen dit jaar eigenlijk een beetje makkelijker. Profiteer daarvan door wat conservatiever te spelen en je zult succes hebben.

Misbruik de Pick and Roll tegen de CPU

advertentie

Als je een offline speler bent, is een grote tip om te profiteren van de wijzigingen die Visual Concepts heeft aangebracht om AI te helpen verdedigen. In het verleden crashten verdedigers op je met een houweel en lieten hun man wijd open. Dit maakte het gemakkelijker om drie op de vleugels te jagen als je moeite had met scoren.

(Video) NBA 2K22 Top 10 Beginner Tips- Get Wins ASAP!

In 2K22 lijken die verdedigers niet zo vaak te crashen, waardoor je een pick-and-roll-game kunt spelen die meer aanvoelt als een echte NBA-game. Nu gaat het er allemaal omhet lezen van de verdedigingen de juiste beslissing nemen. Als je je centrum roept om een ​​keuze te maken en zijn man wisselt naar jou, gooi het dan naar de grote kerel en laat hem tegen een kleinere verdediger werken. Als ze niet wisselen, gefeliciteerd met je open baan. Ga naar de bucket en maak een lay-up of maak een fout.

Om een ​​pick-and-roll te starten, houdt u gewoon L1 ingedrukt (LB op Xbox) terwijl u wijst naar de speler die u wilt meenemen voor de pick. De sleutel hier is omwees geduldig. Als je de schakelaar niet krijgt en geen rijstrook ziet, forceer dan niet. Resetten en opnieuw proberen. Vergeet niet dat je slim en langzaam wilt spelen.

Kies een modus

Dit geldt voor spelers die zich dit jaar echt willen verdiepen in NBA 2K22. Of je nu MyTeam, MyCareer of MyWNBA wilt spelen, je moet waarschijnlijk welmaak een keuze en houd je eraan. Dat betekent niet dat je niet kunt spelen met de andere modi, maar ze hebben alle drie een seizoenspas met inhoud om te ontgrendelen. Het lijkt een beetje makkelijker om de pas af te ronden dan vorig jaar, maar als je jezelf te dun uitspreidt, krijg je misschien niet alle beloningen.

Dat gezegd hebbende, maak je geen zorgen als je een informele speler bent. Alle drie de modi hebben genoeg te doen en van de ene naar de andere kronkelen is geen probleem, tenzij je echt wilt concurreren met andere spelers.

Blijf voorlopig bij offline in MyTeam

advertentie

Als je al een topspeler van MyTeam bent, is deze tip niets voor jou. Je hebt waarschijnlijk al de stick-vaardigheden om online te concurreren. Echter, voor nieuwere spelers (of degenen die een opfrisbeurt nodig hebben), spelen offline modi zoalsDrievoudige dreiging offline en overheersingzal twee, zeer nuttige dingen doen.

Eerst kom je in de praktijk. Het is duidelijk dat trucs die tegen de CPU werken, niet zo goed werken tegen menselijke spelers, maar jij welinbellen in uw schot timing, wat de sleutel is. Het tweede en belangrijkste is dat je je team opbouwt met geweldige spelers door middel van beloningen. Instappen met een startersteam en proberen te concurreren in Triple Threat Online of Unlimited is moeilijk. Als je direct naar online wilt gaan, overweeg dan om de nieuwe versie uit te proberenVoorlopige versiemodus of ingaanBeperktwaar de roosters van andere spelers een ratinglimiet hebben.

Kies Trae Young als uw MyTeam-starter

Simpel gezegd,Trae Youngis verreweg de beste Starter-speler in MyTeam dit jaar, vooral als je onze laatste tip volgt en offline begint te spelen. De man begint als een relatief bescheiden PG, maar evolueert snel (upgrades) naar een dodelijke shooter met grote snelheid voor de vroege game.

Als je Trae Young eenmaal volledig hebt ontwikkeld, kun je een andere Starter oppikken. Je kunt dit blijven doen totdat je ze alle vijf hebt. Wij kozenJayson Tatumals onze tweede Starter om aan te werken, maar je aantal kilometers kan variëren, afhankelijk van welke spelers je krijgt terwijl je aan Young's evolutie werkt. Uiteindelijk heb je alle vijf starters.

Gebruik een build die bij uw stijl past in MyCareer

advertentie

(Video) How To Play NBA 2K22 - Basic Shooting Controls (Beginners Guide)

Als u op internet zoekt, ziet u zeker verschillende lijsten met "beste MyCareer-build". Deze zijn geweldig, maar waar je echt aan moet denkende speler als wie je wilt spelenen bouw je personage op die manier op. Tenzij je van plan bent om te concurreren met de beste spelers in The City, zit je goed met welke build je ook kiest.

Persoonlijk houden we ervan om harde verdediging te spelen (blokkades lijken tot dusver dit jaar een beetje overweldigd), onze teamgenoten op te zetten en af ​​en toe drie te raken als de verdediging afzakt. Dat is misschien niets voor jou, dus speel wat met de editor en vind iets dat je leuk vindt.Zo heb je veel meer plezier.

Verhoog het aantal in-game minuten voor meer MyCareer-speeltijd

Een van de problemen die veel spelers hebben als ze beginnen met MyCareer, is dat ze de vloer niet genoeg kunnen zien om een"B" of hoger Teamgenoot Rating. Aangezien je begint als een speler met een lage rating (tenzij je wat geld uitgeeft aan virtuele valuta), krijg je maar een beperkt aantal minuten.

Dit is een manier om dit te omzeilen die je meer mogelijkheden geeft om statistieken te verzamelen. Ga naar je Instellingen en zoek naar deKwart Lengtekeuze. Stel dit in op 10 of 12 minuten en je hebt meer tijd in de rechtbank dan je weet wat je ermee moet doen. Dit helpt je een grote VC-boost te krijgen, zodat je je speler nog sneller kunt upgraden.

Vergeet niet om die State Farm Drip te pakken

advertentie

Dit laatste is een grap, maar het is behoorlijk dom om rond te rennenDe stadmet de officiële outfit van State Farm aan. Nadat je bent ingelogd en de startmissies hebt voltooid, controleer je je Quests. Je zou er een moeten hebben die je naar Jake van State Farm brengt. Praat met de man en je hebt de volledige outfit om aan te trekken als je een bijzonder slopende pick-upgame moet spelen.

Volgende: Alle muziektrivia-antwoorden

VorigeControlesvolgendeAlle muziektrivia-antwoorden

Topgidssecties

 • Beginnersgids - Basisprincipes en functies
 • Alle Muziek Trivia Antwoorden
 • Hoe gidsen
 • Prestaties/trofeeën
(Video) NBA 2K23 13 Beginner Tips To Get Wins ASAP!

Was deze gids nuttig?

In deze gids

Tips voor beginners - NBA 2K22 [Next-Gen Version] Guide - IGN (1)

NBA 2K22 [versie van de volgende generatie]

(Video) 23 Tips And Tricks You NEED To Know In NBA 2K22!

Visuele concepten

Beoordeling

ESRB: Iedereen

Platformen

Xbox-serie X|SPlayStation5
(Video) NBA 2K22 MyCAREER Beginner Tips! Watch This Before You Create Your Player

FAQs

Tips voor beginners - NBA 2K22 [Next-Gen Version] Guide - IGN? ›

In NBA 2K, different shot types and their timings can significantly impact your scoring efficiency. To improve your shooting, press and hold the shoot button and release it when the shotmeter is full. Don't forget to practice various shot types, such as layups, dunks, and jump shots, to keep your opponents guessing.

How do beginners get better at 2K? ›

In NBA 2K, different shot types and their timings can significantly impact your scoring efficiency. To improve your shooting, press and hold the shoot button and release it when the shotmeter is full. Don't forget to practice various shot types, such as layups, dunks, and jump shots, to keep your opponents guessing.

Which 2k difficulty is most realistic? ›

And in NBA 2K23, the Hall of Fame mode is the holy grail of difficulties. This could be considered as the extremely difficult mode, wherein you should play at your best all the time.

Can I change difficulty 2k22? ›

In order to change the game's difficulty with sliders, players will first need to make their way to the "Options" menu. Once there, they should use R1 / RB to cycle across to the "Balancing" submenu, from which they'll be able to change a wide variety of settings.

What is the hardest level on NBA 2K22? ›

On the surface, NBA 2K22 has difficulty settings that range from Rookie to Hall of Fame. Hall of Fame may be considered the most realistic gameplay however, it is also the most difficult setting to win on. You should only play on this level if you have decent experience playing 2K.

What is the easiest level on 2k? ›

Just like a new athlete that enters a sports team or league, Rookie is the lowest difficulty option in NBA 2K23. Playing this difficulty could be considered like a tutorial mode, since everything is relatively easy.

Does NBA 2K22 have easy mode? ›

Rookie is considered the easiest difficulty but for some this setting is still too difficult to play on. When you are playing against other players online, the difficulty is locked to a default setting. The difficulty depends on what game mode you are playing.

Can you play 2K22 alone? ›

Can I play NBA 2K22 single player? There's a choice of single player and multiplayer modes, plus a chance to purchase packs in the pack market to give your team the extra edge in the MyTEAM: Draft.

How does NBA 2K22 career work? ›

In NBA2K22's MyCAREER, you progress through the story however you like. It's a much less linear and much more open experience, allowing you to build draft stock through pickup games, college, the G League, training sessions, interviews, and more. The story hasn't left MyCAREER.

Videos

1. NBA 2K23 Review
(IGN)
2. NBA 2K23 - 16 Things You NEED To Know Before You Buy
(GamingBolt)
3. This Is How To Misdirection On NBA 2K22 😈
(DionValore)
4. BEST SETTINGS, TIPS, and TRICKS for NBA 2K22 (BECOME UNSTOPPABLE)
(Choc)
5. How To Start NBA 2K23 MYTEAM (Complete Guide)
(OkoDre)
6. THE BEST & FASTEST WAYS to EARN VC in NBA 2K23! ✅ TOP 8 LEGIT METHODS to GET VC EASILY in NBA2K23!
(Solo)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 10/16/2023

Views: 5673

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.