NBA 2K22 MyTeam-modus uitgelegd (2023)

NBA 2K22 komt uit met een gloednieuwe MyTeam-modus waarmee je je eigen selectie kunt samenstellen. Je kunt nu de controle overnemen en je beste team opbouwen met behulp van exclusieve spelerskaarten en meer. Er komt echter veel meer bij kijken dan alleen dit. Scroll dus naar beneden en ontdek wat je allemaal kunt doen met de MyTeam-modus.

Inhoudsopgave

Hoe werkt MyTeam in NBA 2K22?

NBA 2K22 MyTeam-modus uitgelegd (1)

Met de MyTeam-modus kun je je eigen team kiezen en samenstellen in het spel. Je kunt in deze modus ook deelnemen aan verschillende evenementen. Er zijn echter meerdere modi binnen MyTeam, met elk een specifiek kenmerk. U zult er meer over te weten komen als u hieronder scrolt.

MyTeam: Draft Multiplayer-modus

MyTeam: Draft is een nieuwe multiplayer-modus die spelers in de game kunnen ervaren. Elke keer dat je een nieuwe Draft in het spel start, krijg je 7 pakketten waaruit je je selectie van 13 spelers en 1 coach kunt kiezen. Er is ook een Featured Pack in deze modus die je de kans geeft om 3 hoog gewaardeerde spelers in je NBA 2K22 MyTeam-selectie te krijgen.

Elke overwinning die je behaalt met je Draft-opstelling levert je Ascension Picks op. Met de Ascension Pick kun je geweldige beloningen krijgen in de vorm van exclusieve spelerskaarten en meer.

(Video) NBA 2K22 Review | Deepest Review Online

Lees ook:

Triple Threat Online: de 100 NBA 2K22 MyTeam-modus

Triple Threat is een van de meest populaire modi in de 2K-serie. Deze keer wordt de modus vernieuwd, zodat je kunt deelnemen aan een 3v3-modus.

Aan het begin van elke run in ‘The 100’ krijg je 100 punten. Nu, afhankelijk van het verschil in score na elke wedstrijd, worden de punten opgeteld bij of afgetrokken van je totaal.

Zodra je score nul bereikt, zak je naar een lager niveau. U krijgt echter beloningen, ongeacht het niveau waarin u zich bevindt.

Lees ook:NBA 2K22 Best Player Builds om in het spel te gebruiken

Ophaal- en vaardigheidsuitdagingen

NBA 2K22 MyTeam-modus uitgelegd (2)

(Video) NBA 2K22 Ultra Realistic Gameplay Sliders! Both Current & Next Gen Sets! Game Speed Settings Too!!

Er zijn verschillende uitdagingen die je kunt spelen in de MyTeam-modus. In 2K22 worden de wekelijkse en momentuitdagingen echter vervangen door pick-up- en vaardigheidsuitdagingen. Deze functioneren in feite als de vorige wekelijkse uitdagingen.

In Pick-Up-uitdagingen kun je een game spelen met een door AI gegenereerde opstelling. Dit team van de tegenstander wordt gebaseerd op de teamscore van je team. In de beginfase zul je hier echter gemakkelijk in zijn. Elke dag dat je deelneemt aan deze modus, ontvang je een bevestigde beloning.

Skill Challenges is een combinatie van de vorige Weekly en Moment Challenges. Er zijn nogal wat nieuwe uitdagingen waaraan spelers in deze modus kunnen deelnemen. Je krijgt ook de mogelijkheid om de specifieke uitdaging opnieuw te proberen terwijl je eraan deelneemt.

Ten slotte zijn Spotlight Challenges nog een toevoeging. Er zijn 20 uitdagingen in deze modus met de 4 coveratleten. Als je dit voltooit, krijg je ook een evenementkaart waarmee je de Diamond Luka Dončić kunt krijgen.

Lees ook:

Gloednieuwe evenementkaarten in NBA 2K22 MyTeam

NBA 2K22 heeft heel veel nieuwe evenementkaarten die spelers kunnen ervaren. Er komen nieuwe seizoensevenementen met hun eigen speciale beloningen en kaarten. Deze kaarten hebben hun eigen speciale statistieken. Als je deze evenementen voltooit, kun je 15 evenementkaarten verdienen die de Diamond Luka Dončić-kaart ontgrendelen.

Holo-spelerskaarten

Er zijn nieuwe ZELDZAME SPELERKAARTEN! NBA 2K22 heeft mogelijk de zeldzaamste versies van kaarten in het spel geïntroduceerd. Deze kaarten zijn de nieuwe Holo Cards.
Alle Spelerskaarten die je kunt veilen hebben de kans om een ​​Holo-versie te worden wanneer je ze opent vanuit de Pack Market.

Als je deze kaarten gebruikt, moet je bepaalde speciale agenda's en opstellingsregels gebruiken. Holokaarten zijn vrij zeldzaam, dus ze zijn het waard om in je team te hebben.

Lees ook:Kun je NBA 2k22 op PS4 spelen met PS5-spelers?

(Video) NBA 2K22 For Nintendo Switch REVIEW - Dunk Or Air Ball?

Maak schoenen in het MyTeam-lab in NBA 2K22

Sneakerszijn een onlosmakelijk onderdeel van de NBA en dezelfde trend zet zich voort met 2K22. Voor dit seizoen staan ​​de schoenenkaarten echter los van de specifieke eigenschapsboosts. Je kunt je eigen schoen maken in het spel en de boosts kiezen die je erbij wilt hebben. Het veranderen van de kleurstelling is ook eenvoudig, want alles wat je nodig hebt is een Shoe Colorway Card om de kleur te veranderen.

Je kunt de schoenen nu zelfs zo aanpassen dat je individuele boosts kunt krijgen voor specifieke spelers. Net als voorheen zijn er bronzen, zilveren, gouden en diamanten schoenen. Gelukkig zijn er deze keer meer dan 500 Diamond Shoes waaruit je kunt kiezen.

Zodra je de NBA 2K22 Cover Athlete-uitdaging hebt voltooid, ontvang je een pakket van 18 kaarten. Dit pakket bevat 3 Diamond Shoe Colorway-kaarten voor de Grinch Kobe VI's.

Lees ook:

MyTeam Starters en Optiepakketten

NBA 2K22 MyTeam-modus uitgelegd (3)

Deze keer mag je kiezen tussen Donovan Mitchell, Trae Young, Zion Williamson, Jayson Tatum en Nikola Jokic om je MyTeam-carrière mee te beginnen. Het verschil in NBA 2K22 is echter dat je de kans krijgt om alle 5 spelersstartkaarten te verdienen.

Dit gebeurt zodra je een Starter Player volledig hebt ontwikkeld, die op zijn beurt een levenslange agenda ontgrendelt. Hiermee kun je de 4 andere spelers ontgrendelen. Zodra je alle 5 de spelers hebt geëvolueerd, krijg je een Emerald Phil Jackson-kaart.

NBA 2K22 MyTeam-basisset

Geen bronzen en zilveren kaarten meer! Alle spelers krijgen nu goud als standaard basiskaart. Als bonus voor spelers kun je nu je basisteam aanvullen met enkele legendes van het spel. Met de basisset kun je deze keer kiezen tussen enkele legendes van het spel.

Dit keer zijn er ook 45 verschillende Dynamic Duo's waarmee je het jaar kunt beginnen. Elke franchise krijgt 1 duo samen met 15 extra duo's die zich uitstrekken over verschillende kleedkamers naar andere teams.

(Video) NBA 2K22: Behind the Scenes

Lees ook:Wat is de beste NBA 2K22 Jumpshot-build?

Teamaanpassing

Teamaanpassing is een van de beste functies van MyTeam. Je kunt op maat gemaakte truien en unieke banen voor je team krijgen.

Er zijn verschillende Uniform- en Jersey-kaarten die u kunt gebruiken als uw thuis- en uit-strips. Je kunt ook aangepaste banen gebruiken, zodat je kunt mixen en matchen met de arena's en truien. Er zijn ook enkele historische banen in het spel waar je een beetje nostalgisch van wordt.

De beste manier om aan de franchisekaarten van je NBA-team te komen, is door levenslange agenda's te voltooien, drieën te scoren en wedstrijden te winnen.

Verzamelniveaus in NBA 2K22 MyTeam

Voor NBA 2K22 zijn er meer dan 50 verschillende verzamelniveaus die je in het seizoen kunt verdienen. Er zijn exclusieve basketballen, tokens, MTP, schoenkleuren, exclusieve truien, spelersbeloningen en nog veel meer.

Er is een kans dat je een Sapphire Kobe Bryant krijgt door 150 kaarten te verzamelen. De kaart van Dirk Nowitzki kost je 4000 kaarten. Er zullen onderweg ook verschillende andere spelers zijn met verbeterde statistieken.

Lees ook:Waar u VC-cheques voor goedkeuring kunt verzamelen en hoe u VC kunt verdienen in NBA 2K22

Seizoen 1: Call To Ball

In het eerste seizoen krijgen spelers de kans om seizoensspelerbeloningen te verdienen. Ga naar het seizoensagendamenu en kies de 93 gewaardeerde Kobe Bryant. Je kunt ook de Pink Diamond Glenn Robinson-kaart krijgen via Draft, samen met een Pink Diamond Devin Booker. Als klap op de vuurpijl is er ook een Pink Diamond Wilt Chamberlain die je kunt krijgen. En het beste nieuws is dat al deze kaarten vanaf dag 1 beschikbaar zijn.

Er zullen verschillende agenda's zijn die je onderweg kunt voltooien. Sommigen van hen keren terug uit de vorige game, terwijl sommige gloednieuw zijn. Ze verschijnen zelfs tijdens het spelen om je te herinneren aan de taken die je moet voltooien. Verdien genoeg XP in het spel en je kunt ook een Pink Diamond Carmelo Anthony Card in het spel krijgen.

(Video) NBA 2K22 How to Dunk

Ascension keert ook terug in 2K22. Je wordt dus niet meer teruggezet naar het lagere niveau in het spel. Je kunt aan het einde van elk seizoen de Grand Player Rewards krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je wegvalt.

Dit is alles wat u moet weten over deMyTeam-modus in NBA 2K22. Terwijl je hier bent, kun je ook een kijkje nemenKun je NBA 2k22 spelen op PS4 met PS5-spelersEnHoe werken hotzones in NBA 2K22.

U kunt ook een kijkje nemen in onze completeNBA 2K22 Wikivoor meer informatie over het spel en de functies ervan.

FAQs

What are the modes in MyTEAM? ›

In MyTeam, there are several different game modes such as Triple Threat, TTO: The 100, Domination Unlimited, and Limited. However, in each game mode, you control a whole team, ranging to three players at a time to five players at a time.

What is the hardest mode in 2K22? ›

On the surface, NBA 2K22 has difficulty settings that range from Rookie to Hall of Fame. Hall of Fame may be considered the most realistic gameplay however, it is also the most difficult setting to win on. You should only play on this level if you have decent experience playing 2K.

How to do an intentional foul? ›

Process of Committing an Intentional Foul

Defensive players are instructed to simply wrap their arms around the ball handler, such that it is easy for the referee to make a foul determination and no one gets hurt unnecessarily.

Can you get banned for cheating in 2k22? ›

2K Players who violate the Terms of Service and/or this Player Code of Conduct may face corrective action ranging from an initial warning or temporary suspension to an account ban.

What is the hardest mode in 2K? ›

Hall of Fame

This could be considered as the extremely difficult mode, wherein you should play at your best all the time. Being a master of the game is always a requirement to excel in this difficulty.

What mode is best for Ultimate team? ›

Play Squad Battles To Build Your Team

The most rewarding single-player mode in FUT 23 is Squad Battles, as the flexible time frame and high-tier rewards are exceptional when first starting.

What is the easiest mode in 2K? ›

Hall of Fame may be considered the most realistic gameplay however, it is also the most difficult setting to win on. You should only play on this level if you have decent experience playing 2K. Rookie is considered the easiest difficulty but for some this setting is still too difficult to play on.

What is the best mode to play on 2K22? ›

Regardless, the MyNBA mode is undoubtedly the deepest “traditional” franchise mode out there right now, and this is how NBA 2K22 wins the award. In a perfect world, MyNBA is polished while staying this deep, but it's not a perfect world as of now.

How do you do an intentional foul in NBA? ›

Most of the time, a player will commit an intentional foul by signaling to the referee that they want to foul. They do that by causing an infraction in a way that doesn't cross any boundaries, but stops play enough that the whistle has to be blown.

How to draw fouls in 2k22 reddit? ›

When driving try to do spins or adjust your layup in mid-air to attract contact (not the greatest but it sometimes works for me) Post up with a big man and use pump fakes to get the defender close on you and draw the foul when you do go up.

Videos

1. He Just got NBA 2k23!! 😅😢
(Koster)
2. First Rebuild of NBA 2K22! Atlanta Hawks + First Impressions of new Rebuild Mode!
(Jiedel Gaming)
3. NBA 2K22 PS5 MyCAREER - ALL-STAR GAME!! CURRY SCORES 40 IN 3PT CONTEST!! HE NEVER MISSED!
(HoodieShawnn)
4. Whoever WINS this game is the MVP… NBA 2K23 MyCAREER!
(Spida)
5. NBA 2K22 🏀 PS5 im TEST - DEUTSCH | WIE GUT ist der neue NEXTGEN Ableger ?!? [German/Deutsch]
(Minga Gaming ⚽ DEIN SPORTS GAMER ⚽)
6. HOW TO PLAY With 2 PLAYERS Co-Op Games Nintendo Switch!
(Qieri)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 25/08/2023

Views: 5657

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.