NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (2023)

NBA 2K22is toegewijd aan het leveren van de meest authentieke ervaring voor jou om je hoepeldromen als NBA-superster waar te maken, maar hoe breng je die visie tot leven? Of je nieuw bent bij deNBA2Kfranchise, of terugkeren na een korte onderbreking, kan het enige tijd duren om vertrouwd te raken met de spelmodi, functies en bedieningselementen, maar we zijn er om u te helpen. Voordat je aan je reis als NBA-prospect begint, moet je een MyPLAYER aanmaken in MyCAREER.

MyCAREER is een allesomvattende, meeslepende gamemodus die je in de schoenen plaatst van een ambitieuze NBA-prospect, ook wel je MyPLAYER genoemd, die je tot in het kleinste detail bestuurt. Het is aan jou om te kiezen of je een speler wilt maken die op je lijkt of een geheel nieuwe identiteit wilt creëren, maar het is slechts de eerste van de vele keuzes die je moet maken bij het bouwen van je ideale atleet.

Er komt veel kijken bij het creëren van het volgende gezicht van de NBA, en het kan overweldigend aanvoelen als je niet weet waar je moet beginnen. Het is verleidelijk om een ​​goed afgeronde speler te creëren, maar het balanceren van attribuutpunten zal niet resulteren in een bonafide specialist die zonder zwakke punten het veld bestuurt. Hieronder beschrijven we enkele van de opvallende MyPLAYER-archetypen op New Gen, hoe je punten toewijst bij het vaststellen van belangrijke attributen, en het belang van badges en overnames, zodat je de speler kunt creëren die het beste bij jouw stijl past.

(Video) NBA 2K22 HOW TO FG SLIDE DRIBBLE TUTORIAL 😍 MOST UNGUARDABLE MOVE, GETS ANKLEBREAKERS EVERYTIME ✨

AAN DE SLAG

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (1)

Bij het starten van een nieuwe MyCAREER-campagne begin je met het kiezen van een naam, positie, handigheid en rugnummer voor je ster in wording. Het is jouw taak om een ​​speler te vormen die lijkt op jouw gelijkenis met gedetailleerde gelaatstrekken of haarkleur, maar deze minieme kenmerken hebben geen invloed op je archetype. Vervolgens is het tijd om uw lichaamsinstellingen te specificeren: lengte, gewicht, spanwijdte en lichaamsvorm, die een betekenisvolle invloed zullen hebben op uw capaciteiten. Al deze fysieke kenmerken zijn van invloed op hoe je speler zich op het veld zal bewegen en voelen, dus hoe leuk het ook is om een ​​centrum van 7'3", 290 pond te creëren, overweeg om een ​​speler te maken waarmee je graag de strijd aangaat.

Terwijl je de afmetingen van je speler aanpast en eraan sleutelt, zul je merken dat hun attribuutpunten aan de rechterkant van je scherm fluctueren. Maak je geen zorgenteveel over de punten bij het bepalen van uw maat en gewicht, maar houd er rekening mee. Een langere spanwijdte verbetert de rebound en verdediging, maar heeft ook een negatieve invloed op je schietvaardigheid. Wanneer je de eerste stap van het MyPLAYER-proces hebt voltooid, is het eindelijk tijd om met de kern van de zaak aan de slag te gaan.

(Video) I Put Every NBA Player EVER into ONE DRAFT… the greatest simulation EVER?

UW ROL BEPALEN

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (2)

Zodra je je toekomstige all-star een gezicht en naam hebt gegeven, is het tijd om hun eigenschappen uit te bouwen en de rol van je MyPLAYER duidelijk te omschrijven. Elke positie inNBA 2K22heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Kleinere spelers zoals point guards en shooting guards zullen bijvoorbeeld natuurlijk steeds sneller zijn dan de groten. Je moet de punten echter verstandig verdelen om de vaardigheden van je MyPLAYER te verfijnen. Over het algemeen zijn er een groot aantal archetypen en combinaties, maar u zult de uwe pas kennen als u klaar bent met het toevoegen van punten aan de belangrijkste attribuutrijen. Laten we een aantal van de opmerkelijke archetypen voor elke positie opsplitsen en wat dat betekent voor de vaardigheden van je MyPLAYER.

PUNTEN WACHTEN

 • Aanvallende dreiging 1: scherpschieten, hakken- Steph Curry verandert het basketbalspel, zowel in het echte leven als in het echte levenNBA 2K22. Steeds meer spelers proberen hun bereik uit te breiden om dodelijke doelpuntenmakers te worden. Overweeg het archetype Offensive Threat 1 als je probeert je game te modelleren naar de voormalige MVP en drievoudig kampioen. Sharpshooting en Slashing vormen de basis van de build, waarbij de nadruk wordt gelegd op scoren vanaf elke plek op het veld. Als je het Curry-pakket wilt, laad dan Shooting and Finishing op, met name Three-Pointers, Driving Layup en Mid-Range Shot om een ​​offensieve dreiging te worden. Besteed ten minste 80 punten in deze categorieën om van aanstoot uw basis te maken.
 • Scoremachine: scherpschieten, verdedigen- Als je geïnteresseerd bent in het omverwerpen van jumpers uit het middensegment en een fatsoenlijk driepuntspercentage wilt hebben, is het archetype Scoring Machine de perfecte build voor een evenwichtige aanpak. Bij het toewijzen van attribuutpunten is het belangrijk dat je je MyPLAYER een beoordeling van 80 of meer geeft voor Driving Layup, Driving Dunk, Mid-Range Shot, Three-Point Shot en Ball Handling.
 • Positiespel Shot Creator: positiespel, slagcreatie- Net als bij de scoremachine-build, vereist de Playmaking Shot Creator de nadruk op afmaken en scoren, maar pasnauwkeurigheid en balbehandeling zullen je onderscheiden. Hoewel je de mogelijkheid hebt om te scoren in de baan, zal je primaire focus zijn om je teamgenoten op te leiden en erbij te betrekken. Besteed het grootste deel van je attribuutpunten aan schieten en positiespel, en verdeel de rest over afmaken en verdedigen.

SCHIETENDE BEWAKER

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (3)

(Video) HOW TO PLAY THE BEST PAINT DEFENSE IN NBA 2K21! GET BLOCKS EVERYTIME! BEST DEFENSIVE TIPS & TRICKS

 • Faciliteren van 3-niveau 2-weg: verdedigen, hakken- Idealiter lijkt deze build op all-star shooting guard Klay Thompson. Wees een spot-up shooter in de NBA en domineer aan de verdedigende kant door je handen in de passeerbaan te krijgen om belangrijke omzetten te forceren. Er zijn niet genoeg spelers meer die het aan beide kanten van het veld kunnen doen, daarom ben je een gewaardeerde speler in elk team. Pro-tip: als dit de route is die je wilt gaan, zorg er dan voor dat je MyPLAYER een lange spanwijdte heeft bij het bewerken van je fysieke bouw. Om deze speler te bouwen, heb je 95+ voor Close Shot, Driving Layup, Driving Dunk, 85+ voor Mid-Range en Three-Point Shot, en 85+ Pass Accuracy en Ball Handle, voordat je de resterende punten verspreidt over de verdediging. Uw perimeterverdediging, stelen en blokkeren moeten ergens tussen de 78 en 90 liggen.
 • Inside Out Playmaker: scherpschieten, positiespel- Je hoeft de bal niet te scoren om invloed uit te oefenen op het spel. Probeer je teamgenoten erbij te betrekken door ze op te zetten door middel van pick and rolls en probeer de aandacht van de verdediging te trekken om de vloer te verdelen. Als naar het rek rijden je voorkeursmethode is om te scoren, dan is het Inside Out Playmaker-archetype iets voor jou. Als het scoutingrapport zegt dat je een sterke afmaker bent in de ring, zullen verdedigers vanzelf naar je toe zakken om te proberen je schot te blokkeren, waardoor teamgenoten open op de vleugels blijven. Beheers de kunst van het faciliteren van de aanval en het ontleden van de zwakheden van je tegenstanders vanuit de verf.

KLEINE VOORWAARTS

 • Scorer op 3 niveaus: scherpschieten, hakken- Stel je LeBron James voor, maar zonder zijn ongelooflijke talent voor het uitdelen van dubbeltjes zoals Magic Johnson of zijn bovenmenselijke talent voor het achtervolgen van blokken. Wat dit archetype mist aan spelmaken en verdedigend vermogen, maakt het goed door vrijwel overal op het veld een efficiënte doelpuntenmaker te zijn. Laat je point guard je vinden terwijl je naar de basket snijdt voor een gemakkelijke backdoor-layup, voorbij de boog, of creëer zelf een schot met een aarzelende beweging in een mid-range jumpshot. De sleutel tot dit archetype is het hebben van ten minste 80 attribuutpunten voor Driving Dunk, Close Shot, Driving Layup, Mid-Range Shot, Three-Point Shot, Ball Handle, Speed ​​With Ball, Defensive Rebound, Perimeter Defense, en ervoor zorgen dat je laat zien wat liefde voor de fysieke categorieën.
 • 2-Way Finisher: snijden, velgbeschermer- Graag contact? Als jij het soort speler bent dat een uitdaging aangaat in plaats van deze te vermijden, dan is dit archetype iets voor jou. Bij aanval of verdediging, laat je aanwezigheid voelen door met tegenstanders in botsing te komen op weg naar de ring, door overtredingen te beëindigen of ze op de rand te ontmoeten voor een venijnig blok. Vul je defensieve eigenschappen aan om ervoor te zorgen dat je je taak als handhaver vervult.

KRACHT VOORUIT

 • Postbegeleider: hakken, verdedigen- Power forward is misschien wel de meest veelzijdige positie in het spel van vandaag. Tegenwoordig zijn spelers in deze positie in staat om te hanteren, af te weren, terug te kaatsen en natuurlijk te scoren. In de traditionele zin van de positie leren postfacilitators hun gewicht en grootte in hun voordeel te gebruiken, door de paal te gebruiken om verdedigers uit te putten of de bal naar een teamgenoot te trappen. Verdedigend richt je grote schade aan in de verf en dwarsboom je alle plannen om het in te leggen.
 • Facilitator middenklasse: verdedigen, scherpschieten- De eerste speler die bij deze build in je opkomt, is Anthony Davis. Davis staat bekend om het meppen van schoten naar de zesde rij of het dienen als een veelzijdige schutter en spelmaker, en geeft het voorbeeld voor wat het betekent om een ​​Mid-Range Facilitator te zijn. Met deze build wordt verdediging een van je basisbehoeften, of je nu op de paal staat of buiten de perimeter. Bij overtreding is overal in het bereik van 10 tot 17 voet je goede plek waar je kunt leven van je jumpshot.

CENTRUM

 • Glasreinigingsfinisher: hakken, scherpschieten- Als het beheersen van de verf jouw brood en boter is, of je nu de planken verplettert of van dichtbij neerlegt, ben je misschien een glasreiniger, een essentieel ingrediënt voor elk succesvol team. Begin met het versterken van het afwerkvermogen van je speler, maar vergeet niet om attribuutpunten toe te voegen in de categorie Verdediging/terugkaatsen. Bovendien moeten de verticale sprong en kracht van je speler hoge beoordelingen hebben om boven een tegenstander uit te stijgen of om de concurrentie uit te schakelen.
 • Paint Beast 1: glas snijden, schoonmaken- Zoals de naam van deze rol al doet vermoeden, verblijf je in het hart van de verf en wacht je tot iemand dapper genoeg is om je arena te betreden. Giannis Antetokounmpo is het nieuwste voorbeeld van iemand die belichaamt wat het betekent om een ​​Paint Beast te zijn. Zich voortbewegend als een goederentrein, staat niemand hem in de weg of voorkomt dat hij een rebound krijgt voor een tweede kans. Word fysiek en wees een echte overlast door losse ballen naar beneden te halen en je naar believen een weg naar het rek te banen. Beheers de verf door elk ongeveer 85 punten in Standing Dunk, Driving Dunk, Block, Interior Defense en Vertical te plaatsen.

Het toepassen van attribuutpunten om je MyPLAYER vorm te geven, is een doordacht proces dat begrijpelijkerwijs overweldigend kan aanvoelen, maar hopelijk heb je nu een beter idee welke speelstijl voor jou het beste werkt. Het plezier stopt echter niet bij de attribuutpunten: je moet nog steeds je badges selecteren, wat het verschil kan maken met je MyPLAYER.

SELECTEREN VAN BADGES & OVERNAMES

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (4)

In de afgelopen jaren hebben badges een grotere rol gespeeld om spelers van elkaar te onderscheiden. In wezen zijn badges vaardigheidsboosts waaruit je kunt kiezen bij het bouwen van je MyPLAYER. Elke badge heeft een niveausysteem van brons, zilver, goud en eregalerij, waardoor verschillende vaardigheden verder worden verbeterd. De badges zijn onderverdeeld in vier categorieën: Finishing, Shooting, Playmaking en Defense/Rebounds. Welke voor jou beschikbaar zijn, hangt af van de positie en build van je MyPLAYER.

(Video) HOW TO BECOME A BETTER GUARD + BEST GUARD TIPS AND JUMPSHOT NBA 2K21 CURRENT GEN

Badges hebben voorwaarden om ze te ontgrendelen, wat betekent dat je MyPLAYER een specifieke beoordeling moet hebben om in aanmerking te komen. Als u bijvoorbeeld een driepuntsspecialist bent en geïnteresseerd bent in het selecteren van de Catch and Shoot-badge, moet u een driepuntsbasisscore van 66 hebben om deze aan uw arsenaal toe te voegen. Bij het toepassen van uw attribuutpunten is het van cruciaal belang dat u het badgevenster aan de rechterkant van uw scherm controleert om te zien welke pictogrammen oplichten, zodat u weet welke badges voor u beschikbaar zijn. Bewerk en experimenteer met Badge Loadouts om specifieke builds voor je MyPLAYER op te slaan. Over het algemeen is er een overvloed aan badges en na verloop van tijd zul je eenvoudiger verzamelen door games te spelen en je beoordeling te verbeteren.

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (5)

Om de laatste hand te leggen aan je MyPLAYER, selecteer je twee overnames waarvan je denkt dat ze de manier waarop je speler het spel beïnvloedt, zullen verbeteren. Tijdens games wordt je Takeover-meter gevuld op basis van je prestaties; zodra deze vol is, kunt u uw primaire of secundaire overname activeren. Als je vastzit aan aanval of verdediging, geeft het Takeover-voordeel je een boost in een categorie naar keuze, waardoor het nog moeilijker wordt voor verdedigingen om je tegen te houden of voor andere spelers om langs je heen te komen.

(Video) NBA 2K21 Next Gen Review: Is It Worth The Upgrade?

NBA 2K22 MyPLAYER-bouwer | Uw MyPLAYER maken (6)

Na voltooiing kunt u uw build testen en zelfs uw build bewerken als uw MyPLAYER niet precies is wat u in gedachten had. Vergeet niet dat een superster worden geen project van de ene op de andere dag is; het kost toewijding en inspanning om de rating van je MyPLAYER te verhogen, dus raak niet ontmoedigd als je de eerste keer dat je op het veld stapt geen step-back drieën haalt.

FAQs

What is the best decision in NBA 2k22 my career? ›

Going to College may delay your NBA signing, but it's the best route towards your NBA career. First off, going to College will make sure you have a sizable social media following before you enter NBA, which means you'll get better endorsements right off the bat.

Can you edit your MyPLAYER build in 2k22? ›

After completion, you can test your build and even edit your build if your MyPLAYER isn't exactly what you had in mind.

Which 2k difficulty is most realistic? ›

And in NBA 2K23, the Hall of Fame mode is the holy grail of difficulties. This could be considered as the extremely difficult mode, wherein you should play at your best all the time.

Is there a difficulty multiplier in 2k22? ›

The higher the difficulty, the higher your VC multiplier becomes. You can then use the gameplay sliders to your advantage if you want.

What is the easiest difficulty in NBA 2K22 my career? ›

Hall of Fame may be considered the most realistic gameplay however, it is also the most difficult setting to win on. You should only play on this level if you have decent experience playing 2K. Rookie is considered the easiest difficulty but for some this setting is still too difficult to play on.

Who is the better agent to pick in 2K22? ›

If you're serious about basketball and nothing else, decide Palmer Athletic Agency, but if you want to invest in other areas and build your brand, pick Berry and Associates. Both agencies can do everything in NBA 2K22 and will get you into the NBA, but one is better at one thing than the other.

Who is the best character in NBA 2K22? ›

NBA 2K22 Player Ratings
Player2021/22
1.LeBron James96
1.Giannis Antetokounmpo96
5.Nikola Jokic95
5.Joel Embiid95
151 more rows

Can you upgrade attributes without VC? ›

You'll need VC in order to upgrade the Attributes of your MyPlayer in MyCareer. You can also use VC to purchase animations from the Animations Store, cosmetics like clothing, and even Card Packs in MyTeam.

How much does it cost to max out MyPLAYER 2K22? ›

How much does it cost to max out your player in 2K22? Doing some quick math will tell you that you'll need around $75 USD to fully max out your MyPLAYER this year in NBA 2K22.

What attributes should I upgrade in 2K22? ›

Pass Accuracy (Bullet Passer is a necessity on Next Gen) Ball Handle (85 unlocks pretty much all dribble moves) Speed with Ball (Ignore if a Big Man) Offensive Rebound.

What is the easiest mode on my career 2k22? ›

Rookie is considered the easiest difficulty but for some this setting is still too difficult to play on. When you are playing against other players online, the difficulty is locked to a default setting. The difficulty depends on what game mode you are playing.

What is the best position for beginners in 2k22? ›

The best overall position players can choose, and also the best for the backcourt, is the Point Guard. This is likely the most over-saturated pick as well, but for good reason. Choosing a Point Guard immediately gives you a couple of things. One, it gives you access to the ball in your hands.

Videos

1. *NEW* NBA 2K20 HOW TO WIN COURT CONQUEROR! 3V3 BEST METHOD HOW TO WIN EVERY GAME! EVENT PRIZES 2K20!
(jayyycee)
2. It's bad. The MYFXBOOK massacre.
(john winkelman)
3. FIFA 22 CREATE A CLUB CAREER MODE SEIZOEN 2 AFL 1 || NIEUW STADION NIEUWE SPONSOR NIEUWE SPELERS🔥
(DwaNeStaR)
4. ETS2, ATS, TMP, Trucky App, Save Edit, Vrachten maken
(Clooney Clown)
5. BOWL BOUND REVIEW / Avalon Hill & Sports Illustrated's Football Board Game
(Legendary Tactics)
6. ATS, ETS2, TMP, Trucky App, Dispatcher, Locatie delen, vrachten eigen trailer/ ingame trailers
(Clooney Clown)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 21/10/2023

Views: 5671

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.