NBA 2K22-gameplay | Rechtbankrapport NBA 2K22 (2023)

Mike Wang, NBA 2K-gameplaydirecteur (@beluba)

Hallo, 2K-fans! Het is die tijd van het jaar waarin we alle opwindende gameplay-verbeteringen en nieuwe functies kunnen uitpakken die op je afkomenNBA 2K22! Het eerste jaar dat je op nieuwe consoles ontwikkelt, brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals... grote codeherschrijvingen, nieuwe technische hindernissen en het herbouwen van systemen. Maar met dat alles achter ons, was het gameplay-team lasergefocust op één doelNBA 2K22: een GEWELDIGE gameplay-ervaring maken!

We hadden een ambitieuze lijst met functies die we dit jaar wilden aanpakken: snellere gameplay, strakkere en responsievere bewegingen, meer op vaardigheden gebaseerde aanvallen en grote veranderingen in de spelerbouwer. Die gaan we allemaal behandelen in de blog van vandaag. We hebben er ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we gameplay-upgrades van dezelfde kwaliteit leveren op zowel huidige als nieuwe generatie systemen. Dus welke versie je dit jaar ook kiest, je krijgt een geheel nieuwe ervaring. Maar het enige belangrijke aandachtspunt voor het team dat we prioriteit één wilden hebben, was VERDEDIGING. Dus laten we beginnen.

NBA 2K22-gameplay | Rechtbankrapport NBA 2K22 (1)

VERDEDIGING

Het primaire doel van verdediging was om gamers de tools te geven om de uitkomst van het spel op de vloer en aan de rand echt te kunnen veranderen. Als je een geweldige perimeterverdediger was die goed anticipeerde, wilden we dat je de dribbelaar kon vasthouden en een pass kon afdwingen. Als je een randbeschermer was, wilden we je de mogelijkheid geven om zwakke schotpogingen naar believen weg te sturen. Onze ingenieurs waren vastbesloten om die doelen te bereiken en we zijn erg blij met de resultaten!

(Video) NBA 2K22 GAMEPLAY..

De schotwedstrijd- en blokkeersystemen werden volledig herbouwd, wat leidde tot verschillende nieuwe rukblokken en volleybalspikes die nog nooit eerder waren gebeurd. Dit maakte ook de weg vrij om basketbal-IQ veel meer te belonen in onze schietsystemen. De herschrijving van de schotwedstrijd verwijderde de "spookwedstrijden" waar velen over klaagden, en dit jaar zal het uit positie zijn of geen hand in het gezicht van de schutter krijgen, leiden tot een aantal gemakkelijke emmers voor de overtreding. Aan de andere kant zullen shooters met goede wedstrijden op de juiste manier worden verdrongen, resulteren in veel stenen en luchtballen, zoals zou moeten.

Voor vloerverdedigers voelen lichaamsbewegingen en hobbels veel meer voldoening omdat het bewegingsteam het gevoel van verdedigende bewegingen op de bal drastisch heeft verbeterd. Ongewenste "bump steals" en snatchy body-ups zijn verminderd om zowel de balbehandelaar als de on-ball verdediger meer bewegingsvrijheid en gerespecteerde input te geven. Schakelen, lanceren, stoppen en snijden voelen allemaal veel strakker aan, en met nog meer nieuwe generatie voetplantverbeteringen, zie je veel minder glijden aan beide uiteinden van de vloer.

Steals kregen ook een upgrade met meer nadruk op het steal-attribuut. Stealers met een lage rating krijgen trage animaties die hen straffen wanneer ze bereiken, terwijl stealers met een hoge rating (met goede timing en kansen) in staat zullen zijn om veel sneller geld te verdienen. Wees ook voorbereid op meer layup/dunk-strips van hooggewaardeerde stealers wanneer slashers zich in een menigte een weg naar de rand proberen te banen.

Geweldige verdediging komt misschien niet altijd voor in real-life hoogtepunten, maar al deze verbeteringen zijn waar ik het meest enthousiast over benNBA 2K22. Ze leiden tot veel meer gebalanceerde gevechten op het veld en maken het spel veel leuker om te spelen!

DEFENSIEVE AI

Defensie was ook een belangrijk aandachtspunt op het front van de nieuwe generatie AI. Da Czar (onze resident X's en O's expert) en het AI-team wilden een sterke basis leggen om nog vele jaren op voort te bouwen. Veel oude problemen zijn verholpen door volledige en grondige herschrijvingen van bijna alle belangrijke verdedigingssystemen in de game. Nieuwe on-ball defensieve positioneringslogica geeft verdedigers meer consistentie in hun positionering, ongeacht hun afstand tot de basket. Dit stelt een veel minder zenuwachtige verdediger in staat die weet waar hij wil zijn in alle fasen van verdedigende positionering. Dit samen met bewegingsverbeteringen stelde ons in staat om de algemene defensieve positionering aan te scherpen, wat betekent dat gamers meer defensieve druk op de bal zullen voelen dan in de wedstrijd van vorig jaar.

Gloednieuwe hedge-verdedigerlogica en -gedragingen geven de catch hedge-verdediger een specifieke focus voor hoe ze reageren op de balbehandelaar. In het verleden lag de primaire focus van de hedgeverdediger op hun man, wat ertoe leidde dat de AI de balbehandelaar actief in de steek liet. Dit viel uiteen in verschillende problemen. De balbehandelaar zou een open baan hebben, wat op zijn beurt hulp zou forceren om van de sterke kant te komen, waardoor gemakkelijke, open springers overblijven in pick-and-roll-situaties. Dit jaar kan onze haagverdediger zich concentreren op de bal en twee aanvallende spelers spelen die intelligent de grootste dreiging dekken. Onze drive-hulp is dit jaar ook helemaal opnieuw opgebouwd om onze AI-hulpverdedigers meer intelligentie te geven in hun berekeningen voor wanneer ze hulp op de drive moeten sturen. We hebben ook de logica van hulpverdedigers verbeterd, waardoor bewegingssnelheden worden gecontroleerd die in hulpsituaties worden gevraagd. De AI zal niet langer een verdediger sturen om een ​​staande offensieve speler tien meter van de basket te verdubbelen wanneer een gebruiker drive-hulp vraagt ​​in de verdedigende instellingen.

(Video) NBA 2K22 GAMEPLAY

Dit jaar is de belangrijkste update van de fundamentele defensieve rotaties die we ooit hebben gedaan! We hebben nu de mogelijkheid om zowel enkele als dubbele rotaties te hebben om de eerste of tweede passeerstrook weg te nemen zodra de hulpverdediging is geactiveerd. Dit creëert meer mogelijkheden voor een tweede of derde pass om de open schutter te vinden. We hebben onze AI ook de mogelijkheid gegeven om te anticiperen op bepaalde spelacties, zoals floppy- of downscreen-acties. Wanneer de AI deze situaties correct detecteert, kan de off-ball verdediger nu overgaan op wat wij noemen achtervolgingsgedrag. Dit helpt AI-verdedigers om de juiste route rond schermen te nemen om zichzelf in een betere positie te plaatsen om te navigeren en schermcontact te vermijden. Dit helpt bij de algehele stroom en afstand aan beide zijden van de bal. Ten slotte hebben we ook een gloednieuw verdedigingssysteem voor kotterhulp toegevoegd. Dit systeem helpt defensieve gaten op te vullen en stuurt hulp wanneer een speler een duidelijk pad naar de rand heeft. Dit systeem kan die kotter oppakken en een rotatieverdediger sturen om de helper waar mogelijk te dekken.

De combinatie van al deze systemen in NBA 2K22 maakt het onze belangrijkste verdedigingsinspanning tot nu toe. Eentje waar we de komende jaren voluit op willen voortbouwen.

DRIBBELEN

Aanval zal natuurlijk nooit worden verwaarloosd in een 2K-basketbalgame, en ik ben heel blij met ons aanbod voor NBA 2K22! Dribbelen is iets waar ik persoonlijk veel tijd aan besteed en waar ik buitengewoon gepassioneerd over ben en ik kan zonder twijfel zeggen dat spelmakers een velddag gaan beleven met de wedstrijd van dit jaar! De 1-op-1 Basic Size-ups zijn verwijderd en vervangen door 1-op-1 Signature Size-ups. Maar wat betekent dat precies? Door de Pro Stick vorig jaar in verschillende richtingen te bewegen, kreeg je redelijk generiek ogende grootte-ups, terwijl je door de stick vast te houden een mooie dribbelserie met mo-caps kreeg. Dit jaar was het doel om de twee samen te brengen en elke speler een uniek gevoel en ritme te geven bij het bepalen van de grootte, terwijl de gamer ook volledige controle kreeg over hoe de serie zich afspeelt. KD's grote hesi-voorzetten, Harden's rond/door de beenbewegingen, Steph's snelle machinegeweer-voorzetten en Luka's methodische rock heen en weer dribbels staan ​​nu allemaal onder de directe controle van de gamer in plaats van een vooraf ingestelde film. De speedstick die we vorig jaar op de nieuwe generatie hebben geïntroduceerd, keert ook terug. Dus als je snel met de stick tikt, krijg je snellere dribbels, terwijl langzamere bewegingen meer ritmische bewegingen opleveren. Er zijn ongeveer 50 unieke signature size-up pakketten om uit te kiezen, elk met zijn eigen specifieke voordelen. Zorg ervoor dat je ze allemaal een keer probeert om erachter te komen welke het beste past bij het ritme van hoe je graag speelt. Bovendien kun je ook een van de 32 unieke dribbelreeksen uitrusten (die ik Signature Combos heb genoemd). Dit zijn snelle dribbelcombo's van drie of vier seconden die je kunt activeren door Sprint vast te houden en de Pro Stick omhoog te bewegen. Door de Signature Size-ups en Signature Combo's met elkaar te combineren, krijg je een grenzeloze variatie voor hoe je je verdediger wilt afbreken.

Er zijn een heleboel andere nieuwe combo's, annuleringen en bewegingsketens die je dit jaar kunt uitvoeren... sleep dribbel hesis en spin stepbacks zijn mijn persoonlijke favorieten. Maar ik ga nu niet op elk van deze details ingaan om u te behoeden voor het lezen van een roman over dribbelen. In een notendop, het snel verzenden van meerdere Pro Stick-commando's en/of het proberen in verschillende richtingen te bewegen met de linker joystick net na het uitvoeren van een dribbelbeweging zal een wereld van nieuwe combo's openen die zelfs de beste verdedigers zullen verstikken!

Als het gaat om dribbelbewegingen, merk je een aanzienlijk sneller algemeen tempo en veel betere controle over hoe je over het veld navigeert. Elk van de 28 unieke dribbelstijlen is opgefrist met nieuwe inhoud die de kenmerkende stijl van de betreffende speler accentueert. We hebben ook vier nieuwe WNBA-dribbelstijlen toegevoegd: Seimone Augustus, Chelsea Gray, Arike Ogunbowale en Gabby Williams. Een andere mooie upgrade van dribbelbewegingen is hoogtecompensatie. Vorig jaar konden grotere spelers kortere spelers verslaan met dezelfde Speed ​​with Ball-rating. Voor NBA 2K22 is dit opgelost om ervoor te zorgen dat kleinere spelers niet langer achterop raken. En alles wat ik zojuist noemde over dribbelen, van de beweging tot de nieuwe bewegingen en combo's, zal identiek zijn tussen de huidige en nieuwe generatie! Dus als je een speler bent die beide wil spelen, hoef je niet twee verschillende systemen te leren zoals vorig jaar.

NBA 2K22-gameplay | Rechtbankrapport NBA 2K22 (2)

(Video) NBA 2K22 GAMEPLAY 🔥

POST SPEL

Nu een kleine traktatie voor de groten. We hebben na het spelen veel tijd besteed aan het upgraden met heel veel nieuwe content, waaronder nieuwe bewegingen en een nieuw arsenaal aan back-to-basket-moves. Net als bij het hanteren van een open bal, zijn veel van de nieuwe bewegingen geannuleerd en afgebroken. Start bijvoorbeeld een post-spin door de Pro Stick rond te draaien en beweeg vervolgens de linker joystick onmiddellijk in de tegenovergestelde richting voor een spin-back. Er zijn ook nieuwe RT/R2-vervalsingen die ervoor zorgen dat je bezig blijft met posten, waardoor je meerdere vervalsingen aan elkaar kunt koppelen zonder los te koppelen. Je kunt ook profiteren van nieuwe uitschakelbewegingen, bedieningselementen om stelen te voorkomen, nieuwe hopshots/fades/hooks en een beter mechanisme voor trekstoelen. Er zijn veel geweldige combinaties en vervalsingen als je de besturing eenmaal onder de knie hebt.

SCHIETEN

Schieten heeft veel veranderingen ondergaan voor NBA 2K22. Er is een nieuwe shotmeter met een dynamisch formaat wijzigend make-venster. Dit venster wordt groter als je foto's van hoge kwaliteit maakt met goede schutters, maar wordt kleiner als er veel strijd is, als je fotografeert met een schutter met een lage rating of als je vermoeid bent. De belangrijkste nadruk voor schietsucces dit jaar ligt op Shot IQ. De teams die werken voor een open blik en slimme foto's maken, zullen veel meer succes zien dan de teams die slechte foto's forceren. Het klinkt elementair, maar het is iets waar we dit jaar echt op hebben ingezet, aangezien het maken van kwaliteitsfoto's min of meer werd overschaduwd door kijkcijfers en stokvaardigheden. Schottiming speelt nog steeds een grote rol in de vaardigheidskloof (en ja, je krijgt nog steeds een extra boost als je de meter uitschakelt), maar het zal je alleen zover brengen als je slechte foto's maakt. We hebben de nieuwe schiettechniek intensief getest met spelers van alle niveaus en geloven dat dit het beste is dat schieten ooit heeft gevoeld in NBA 2K.

AFWERKING

We hebben ook een sterke druk uitgeoefend om meer vaardigheidskloof te krijgen bij het finishen aan de rand. Hoe mooi onze motion-captured dunks ook zijn, het was jammer dat als je er eenmaal één zag afvuren, je eigenlijk wist dat het een automatische twee punten waren. Met het vernieuwde blokkeersysteem geven we velgbeschermers nu meer tools om geweldige stops op de velg te maken. Bovendien hebben we op de nieuwe generatie timingmeters toegevoegd aan zowel alley-oop- als agressieve skill dunk-pogingen. Als er een steegpas in de lucht is, moet je precies op het juiste moment op de Shot-knop drukken om de oep te beëindigen. Als je te vroeg of te laat bent, rook je de afdronk of mis je de vangst volledig. (kanttekening: je kunt dit jaar bouncepass-steegjes forceren!) En aan de dunking-kant zal het vasthouden van Sprint en het recht naar beneden trekken van de Pro Stick de agressieve skill-dunks activeren. Als je een verdediger onder de rand hebt staan, kun je met behulp van de agressieve skill dunk-functie in feite een dunk-poging op verzoek forceren, zolang je maar een sterke dunker hebt en een beetje landingsbaan hebt. Het is moeilijk om de perfecte timing te vinden voor deze spelen met een hoog risico en hoge beloningen, maar het geeft zoveel voldoening als je het voor elkaar krijgt.

We hebben dit jaar ook dunk-vieringen aan het spel toegevoegd, die erg op dezelfde manier werken als de landingsvieringen bij het vrijgeven van een springshot. Met de nieuwe functie kun je dus niet alleen vervelende dunks in het verkeer gooien, je kunt nu ook je kenmerkende dans uitrusten om achteraf een beetje te pronken.

En het laatste dat ik wilde zeggen over dunks, in NBA 2K22 heb je nu de mogelijkheid om je dunkrepertoire volledig aan te passen met een geheel nieuwe Dunk Style Creator! Dit is een geweldige functie waarmee je gedetailleerde controle hebt over de exacte stijl van je dunk-pakketten en waarmee je meer dunks op je speler kunt gebruiken dan ooit tevoren!

BOUWEN, BADGES en OVERNAME

Het bouwen van spelers is een ander hot topic als het om 2K gaat. In NBA 2K21 debuteerden we met een gloednieuwe spelerbouwer op de nieuwe generatie waarmee je je eigenschapslimieten naar eigen inzicht kon instellen. Zoals bij elke nieuwe grote ontwikkeling, zijn er altijd groeipijnen. We hebben veel aanpassingen aan het systeem gemaakt om meer gebalanceerde builds te creëren en prikkels te geven voor het creëren van alle verschillende soorten spelers. Smalls zullen duidelijke voordelen zien ten opzichte van bigs en vice versa. Verwacht dus veel meer variatie wanneer je dit jaar de virtuele straten van de stad betreedt.

(Video) My FIRST Park Game On NBA 2K22 And I Didn't MISS With This Jumpshot! Best Build NBA 2K22

Het aantal badgepunten dat je tot je beschikking hebt, is aanzienlijk verhoogd, waardoor je meer opties hebt om je MyPLAYER een badge te geven. Het nieuwe, gedetailleerde bouwersscherm maakt het voor gamers veel gemakkelijker om de beschikbare badges, de kosten op elk niveau en de attribuutdrempels te identificeren die nodig zijn om elk niveau te halen. U kunt ook in realtime zien hoe die cijfers veranderen terwijl u uw attribuutlimieten aanpast. Een andere coole toevoeging is de mogelijkheid om Badge Loadouts te creëren! Hiermee kun je snel en eenvoudig wisselen welke badges je hebt uitgerust op basis van hoe je op een bepaalde dag speelt of zelfs op basis van de matchups die naar de Got Next-spots gaan. Dit zijn de nieuwe badges waarmee je kunt spelen in NBA 2K22:

 • Fast Twitch - Mogelijkheid om sneller van de grond te komen voor staande lay-ups en dunks
 • Grace Under Pressure - Mogelijkheid om staande lay-ups effectiever om te zetten
 • Grenzeloos opstijgen - Mogelijkheid om van verder weg te vliegen bij het uitvoeren van dunkpogingen
 • Mouse in the House - Mogelijkheid voor grote spelers om kortere spelers efficiënter af te maken
 • Unstrippable - Mogelijkheid om de bal beter te beveiligen bij het verzamelen voor een layup/dunk in het verkeer
 • Chef - Mogelijkheid om Steph-achtige off-dribbel diepe 3'en omver te werpen
 • Grenzeloze Spot-up - Mogelijkheid om logo-reeks 3's te raken bij een vangst en schieten
 • Lucky #7 - Verhoogt je vermogen om te scoren als je vroeg op de klok schiet
 • Mismatch-expert - Mogelijkheid om met een switch met succes over grotere verdedigers heen te schieten
 • Glue Hands - Mogelijkheid om moeilijke vangsten te maken en sneller uit te komen op een schot of dribbel
 • Hyperdrive - Verhoogt de snelheid en effectiviteit van bewegende dribbelbewegingen
 • Quick Chain - Verhoogt de mogelijkheid om dribbelbewegingen snel aan elkaar te koppelen
 • Post Playmaker - Verhoogt de effectiviteit van zowel schoten als zetten bij het spelen in de post
 • Triple Threat Juke - Verhoogt de effectiviteit van triple threat fakes, jabs en go moves
 • Ball Stripper - Mogelijkheid om layup- en dunkpogingen effectiever te strippen
 • Hustler - Mogelijkheid om sneller bij die smerige 50/50-ballen te komen dan tegenstanders
 • Dreiging - Verlaagt de aanvallende beoordelingen van tegenstanders aanzienlijk wanneer je ze onderdrukt

Dat brengt ons totale aantal badges op 80, waarbij een aantal bestaande badges ook een aantal mooie upgrades krijgen. Er is veel om uit te kiezen en veel manieren om de game te beïnvloeden, dus de Loadout-functie is een welkome toevoeging. Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we ALLE 80 badges overgezet naar de huidige generatie, een enorme upgrade voor onze fans!

Een laatste MyPLAYER-upgrade die ik wilde noemen, is een nieuwe generatie exclusief genaamd Takeover Perks. Dit zijn modifiers die je kunt ontgrendelen en uitrusten om je bestaande Takeover-vaardigheden te versterken! Ik ga ze niet opsommen omdat we willen dat ze een verrassing zijn, maar het is een geweldige upgrade van het Takeover-systeem dat een laag diepte en strategie toevoegt aan hoe u online concurreert.

AFSLUITENDE OPMERKINGEN

Dat zijn de belangrijkste kenmerken die ik wilde benadrukken voor het Gameplay Courtside-rapport van dit jaar. Ik heb het gevoel dat ik al te lang aan het typen ben, maar er komt zoveel meer kijken bij de gameplay van 2K en deze blog komt nauwelijks aan de oppervlakte. Enorme shout-out naar alle gameplay-ontwikkelaars die elk jaar onvermoeibaar werken om de beste sportgame-ervaring op de markt te bouwen! Vanaf het begin was ons doel om leuke en competitieve gameplay te creëren en ik denk dat jullie het er allemaal over eens zullen zijn als je de sticks in handen krijgt dat het team dat in schoppen heeft geleverd. De passie van de gemeenschap voor 2K is wat ons drijft, en veel van onze functies komen rechtstreeks van jou. We hadden zelfs de geweldige kans om een ​​paar weken geleden verschillende gerespecteerde communityleden en 2K Pro's binnen te halen om de gameplay te 'bètatesten'. Hun feedback was ongelooflijk waardevol voor ons en stelde ons in staat om de laatste hand te leggen aan de gameplay om de best mogelijke lanceringservaring te garanderen! Grote dank aan die jongens en we kijken ernaar uit om in de toekomst meer van dat soort evenementen te organiseren!

Dus veel plezier met NBA 2K22, en we kunnen niet wachten om je feedback te lezen, je video's/streams te bekijken en met je te blijven samenwerken om het beste basketbalspel ter wereld te vormen!

FAQs

Is NBA 2K22 campaign good? ›

The MyCareer mode in NBA 2K22 is considered among the best sports fantasy experiences gamers can have. Living the dream as an NBA superstar is as good as advertised, with league analysts and the game's pro athletes all recognizing the sheer dominance of the customized MyPlayer.

Is NBA 2K22 worth getting? ›

NBA 2K22 is arguably the best playing game of simulation basketball that the 2K team has released in at least a generation. Offense and defense are much more balanced, a true skill gap has been established, and I think most veterans are really going to like the changes here.

What are the features of NBA 2K22 gameplay? ›

ON-THE-COURT GAMEPLAY

OFFENSE - Breaking down defenders off the dribble with new signature moves and combos, precision jump shooting, dunking in traffic, and pulling off alley-oops have all become more skill-based. Basketball IQ and stick skills play an even bigger role in separating top offensive players.

How long is NBA 2K22 my career story? ›

Steam
Single-PlayerPolledAverage
Main Story996h 3m
Main + Extras2331h
Completionist2255h 30m
All PlayStyles13156h 43m

What is the goal of NBA 2K22? ›

Sure, being able to take command of a franchise and build a championship team is nice, but the ultimate goal is becoming an NBA legend yourself in MyCareer. MyCareer offers a deep dive into the many ups and downs of an NBA career.

What is better 2k20 or 2K22? ›

WWE 2K22 does appear to offer a lot more with multiple gameplay modes including career and GM mode. The game is packed with a lot of content and while it might not reach the peak of its golden era, this one is a good substitute for those who are looking into picking a wrestling game.

Is NBA 2K22 or 2K23 better? ›

Between the sublime visuals, fantastic framerate, and smart usage of the DualSense's features, very little has changed in terms of gameplay and performance when compared to NBA 2K22, but that's not a bad thing.

Does NBA 2K22 have a story mode? ›

In NBA2K22's MyCAREER, you progress through the story however you like. It's a much less linear and much more open experience, allowing you to build draft stock through pickup games, college, the G League, training sessions, interviews, and more.

Why 2K22 is the best? ›

NBA 2K22 has made some important tweaks to the on-court action that help make it play like a more realistic game, most noticeably how it handles stamina loss while dribbling. In 2K21, it was easy to run at a defender on the perimeter, hit a Curry slide, and drain a three without breaking a sweat.

Do you need online to play 2K22? ›

I don't always have an internet connection. A: Yes, playing MyCareer and Franchise mode will not work or let you continue if you're not connected to the internet.

Is 2K22 better then 2K21? ›

One of the biggest criticisms of NBA 2K21 revolved around the fact that even top defenders struggled to stop above-average attackers. While a few glitches have been reported, the NBA 2K22 defensive mechanisms are comprehensively better than that of previous editions of the game.

What is the best NBA 2K story mode? ›

NBA 2K16 is perhaps best known for its MyCareer mode with a story directed by acclaimed director Spike Lee.

Is NBA 2K22 better than NBA Live? ›

I've played and enjoyed both games, but for pure fun I would definitely choose LIVE, I love 2K but LIVE has faster progression and more customization options, while 2K is more an immersive experience and it takes A LOT OF TIME or A LOT OF MONEY to progress, I had more of a good NBA experience with the 2K games, but I ...

Videos

1. NBA 2K22 Review
(IGN)
2. REAL NBA 2K22 GAMEPLAY
(BADGEPLUG)
3. "NBA 2k22 Gameplay"
(DBG)
4. NBA 2K22 COMP STAGE | PS5 GAMEPLAY
(2kJoseph)
5. NBA 2k22 Gameplay and Review #nba2k22 #xboxone
(ConArdist)
6. NBA 2K22 - Gameplay Reveal | PS5, PS4
(PlayStation)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated: 25/10/2023

Views: 5667

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.