NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (2023)

De MyCareer-modus ingeschakeldNBA 2K22wordt beschouwd als een van de beste sportfantasie-ervaringen die gamers kunnen hebben. De droom waarmaken als een NBA-superster is zo goed als geadverteerd, met liga-analisten en de professionele atleten van de game die allemaal de pure dominantie van de aangepaste MyPlayer erkennen.

VERWANT:NBA 2K22: Beste Shooting Guard-build

Helaas kan het ook vrij snel naar het zuiden gaan. TerwijlNBA 2K22is een platform voor plezier en opwinding, kan de verkeerde zet spelers een plek in hun favoriete team, echt geld en dubbelcijferige uren kosten. Dus voor degenen die op het punt staan ​​te spelen, zijn hier de beste dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat de MyCareer-ervaring net zo ongelooflijk is als het is.

Bijgewerkt op 4 mei 2022 door Hodey Johns:Met weinig variatie bepaalt de manier waarop spelers genieten van hun MyCareer-ervaring hun plezier in het spel zelf. Er zijn zoveel manieren waarop de ervaring fout kan gaan en dit leidt tot een nogal onaangename leercurve voor nieuwe spelers, vooral degenen die hun zuurverdiende geld hebben uitgegeven. Dit jaar worden zelfs doorgewinterde spelers in de war gebracht omdat de singleplayer-ervaring volledig is weggevaagd op pc en last-gen-platforms. Deze gids is bijgewerkt met meer informatie om spelers te helpen een zo succesvol mogelijke carrière te hebben.

16 Test bouwt eerst

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (1)

Dit is het eerste en belangrijkste advies. Er is geen limiet aan het maken van spelers, het testen ervan en het vervolgens verfijnen ervan. Zodra het MyCareer-pad is gestart, is het pad vergrendeld. Misschien kunnen sommige badges worden verschoven, maar de uitsplitsingen van vaardigheden, fysieke bouw, grootte en attributen zijn vergrendeld.

Het is een echte aanrader om alles uit te proberen. Probeer elke positie en elke build uit. Als je eenmaal een build hebt gevonden die werkt, zoalsde best mogelijke dunker, pas het een beetje aan. Als het eenmaal als een droom speelt, is het goed om aan de slag te gaan. Laat geen weg voor spijt na het voltooien van het proces.

15 Meng Defensie

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (2)

Spelers moeten de build maken die hen het meest aanspreekt. Dit is op geen enkele manier een poging om spelers te vertellen wat ze moeten doen. Spelers die er plezier in hebben om de verdediging volledig op te geven, zouden dit moeten kunnen doen. Maar er zit wel een waarschuwingslabel bij.

Pro-spelers zullen adviserenverdediging oppakken op bijna elke build. De helft van het spel wordt besteed aan verdediging, dus verschrikkelijk zijn aan één kant van het veld is een aansprakelijkheid. Zelfs het splitsen van de verdediging met een ander deel van het spel maakt nog steeds het Hall of Fame-niveau van badges mogelijk.

14 Speel naar de sterke punten van de speler

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (3)
(Video) NBA 2K22 MyCAREER Beginner Tips! Watch This Before You Create Your Player

Er zijn veel dingen om van te houden en te haten aan het spelmaar elke speler die vindt dat zijn vaardigheden niet geschikt zijn voor de positie, zal veel meer van de laatste krijgen. Niet iedereen is overal even goed in, zelfs de profs niet, en dat is prima!

Kan je niet dribbelen? Maak een grote man of een spot-up shooter. Kun je geen tijdopnamen maken? Maak een dunker. Kun je de bal niet vegen? Maak een blokker. Doe niet de moeite om in alles de beste te zijn als je voor functies alleen maar goed moet zijn in specifieke vaardigheden.

13 Ken het team

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (4)

Spelers in de NBA falen vaak omdat ze niet met het team werken.Spelers kunnen dezelfde fouten maken in het speldoor niet te begrijpen wat hun teamgenoten kunnen doen. Passen naar een wijd open man aan de rand kan als een succes aanvoelen totdat gamers beseffen dat die man geen drieën kan schieten.

Door te weten welke spelers het beste werken vanaf een scherm, wie drieën kan schieten en wie binnenverdediging kan spelen, kan de MyPlayer meer assists en verdedigende nummers krijgen. Zelfs de bescheiden spelers die niet geïnteresseerd zijn in opvulstatistieken zullen merken dat ze meer games winnen.

12 Verfijn de instellingen

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (5)

Er zijn enkele instellingen op het hoofdscherm die de meeste spelers zullen herkennen en gemakkelijk kunnen aanpassen, maar MyCareer heeft zijn eigen instellingen en coördineert niet met de instellingen van het hoofdmenu. Elke speler die aan een nieuwe carrière begint, zal deze instellingen willen aanpassen voordat hij een game speelt.

VERWANT:NBA 2K22 Beste kleine voorwaartse build

Sommige van deze categorieën kunnen tijdens het spel worden gewijzigd, zoals het volume en de camerahoek. Spelduur, moeilijkheidsgraad, vermoeidheid, blessures en meer moeten echter vooraf worden aangepast aan de voorkeur van de speler. Spelers krijgen maar één erfenis, het is vreselijk om te zien dat het in de war raakt vanwege een niet-geoptimaliseerde standaardinstelling.

11 Woon elke praktijk bij

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (6)

Amateurspelers slaan soms trainingen over omdat ze saai zijn en niet veel lijken bij te dragen aan de ruwe eigenschappen. Deze kosten zijn beide waar, maar MyCareer biedt twee grote redenen waarom het geen slimme zet is om ze over te slaan.

(Video) NBA 2K22 Top 10 Beginner Tips- Get Wins ASAP!

Ten eerste, hoewel potentiële attributen waarschijnlijk slechts licht zullen toenemen, levert elke oefening een groot forfaitair bedrag op voor badges. Badges kunnen grote mannen helpen beter te blokkeren en langeafstandsschieters in te veranderende beste driepuntsschieter ooit. Ten tweede zijn de plot en het verhaal voor MyCareer volledig begraven in de praktijken. Als je ze overslaat, mis je het geklets tussen de speler en de coach volledig.

10 Stop voor een slecht spel

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (7)

Eén verlies en het staat op de tocht. Spelers moeten verschillende van deze college-spellen winnen als ze als een van de beste draft-picks willen worden beschouwd. Behendigheid helpt, maar zelfsde beste point guard ooit gebouwdkan slecht spelen. Hoog opgesteld zijn, is van belang omdat het meer VC per gespeelde game oplevert. Maar winnen kan moeilijk zijn als nieuwe speler op dit niveau.

in tegenstelling totMadden, is er geen manier om een ​​game opnieuw te starten of opnieuw te beginnen in deze campagne. Dus het slimste wat je kunt doen is, vlak voor een mislukt spel, stoppen en dan opnieuw binnenkomen. Het team dat als laatste de bal heeft, zal een inkomende pass maken, waardoor MyPlayer een ander verhaal voor het spel kan herschrijven. Zorg er wel voor dat je stopt voordat de grote dunk wordt opgegeven, niet erna.

9 Geef VC pas uit nadat de hoofdcampagne is voltooid

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (8)

Virtuele valuta (VC) wordt niet terugbetaald tussen tekens. Als het geld eenmaal is geïnvesteerd, is het weg. Dus stel je dit scenario voor: spelers geven hun zuurverdiende geld uit, maken de beste point guard die de wereld ooit heeft gezien, worden vervolgens opgeroepen door de Golden State Warriors, die Steph Curry hebben, en gebruiken de MyPlayer alleen als back-up.

Dit exacte scenario gebeurde tijdens een eerste keer spelen van deze game. Nadat ze het spel eenmaal hebben doorlopen, kunnen spelers kiezen voor welk team ze willen spelen en de campagne overslaan als ze een nieuwe speler maken. Het is beter om dit te doen of de MyCareer-modus meerdere keren te spelen totdat je een goede situatie vindt. Zorg er gewoon voor dat de situatie is ingesteld voordat u een dubbeltje, echte valuta of anderszins uitgeeft.

8 Speel om te winnen en de rang van teamgenoten te verhogen

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (9)

Er zijn slechts twee prioriteiten tijdens het college-gedeelte van MyCareer: winnen en teamgenootcijfer. Overwinning is deels van belang voor het verhaal en deels omdat het de speler meer kansen geeft om grote games te spelen. Scouts zien een "grote wedstrijd" als een hoge teamgenootscore, niet als een gevulde statistiekenbox.

Na het winnen is het belangrijkste om die teamgenoot zo hoog mogelijk te krijgen. Een mooie dunk ziet er misschien cool uit, maar doorgeven aan de juiste man levert een hoger cijfer op. Neem bij elk balbezit de tijd om de bal naar open spelers te passen, zelfs als er een makkelijk schot is.

7 Ga naar de maaidorser?

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (10)
(Video) How To Play NBA 2K22 - Basic Shooting Controls (Beginners Guide)

Spelers die hun universiteitskampioenschap hebben gewonnen, bevinden zich waarschijnlijk in de categorie "Solid 1st Round Pick". Dit is zo hoog als maar kan, dus als de enige zorg maximale VC is, sla dan de maaidorser over. Hier past wel een klein voorbehoud bij.

Bekijk de lijst met geïnteresseerde teams. De combinatie kan een laatste wanhopige poging zijn om een ​​team te beïnvloeden dat niet de behoefte voelt om de speler op te stellen. Pas op: een slechte combinatie kan ook de voorraad van de speler doen afnemen of teams ongeïnteresseerd maken. Poets de oefeningen op voordat u besluit deel te nemen.

6 Hoogste OVR krijgt de startbaan

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (11)

Als back-up is het mogelijk om gedurende een heel seizoen gemiddeld 50 punten, 20 rebounds, 15 assists, 8 blocks en 9 steals per wedstrijd neer te zetten en toch de back-up te zijn. In de eerste playthrough van deze game gebeurde precies dit scenario.

VERWANT:NBA 2K22: Hoe krijg je gratis agent LeBron met lockercode

Zelfs de competitie die verklaarde dat de MVP de MyPlayer was, hield hem op de bank. Het gaat allemaal om de algemene beoordeling en niets om talent. Degenen die willen starten, moeten hun OVR hoger hebben dan de starter in hun team, anders zal er veel downtime zijn.

5 Bekijk het Quest-dagboek

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (12)

Quests zijn dit jaar nieuw in het spel en bieden een betrouwbare bron van VC, ervaring en beloningen. Ze vereisen heel specifieke dingen, zoals het bezoeken van mensen op verschillende delen van het schip of het raken van bepaalde statistische markeringen binnen een spel of seizoen.

Omdat het doel aan de obscure kant kan zijn, moet je het questjournaal regelmatig controleren op updates. Sommige speurtochten geven zelfs precieze aanwijzingen over waar te gaan en wat te doen voor deze extra goodies. Het uitvoeren van deze doelstellingen kan gemakkelijk het equivalent zijn van $ 100 of meer met VC en items.

4 Speel The Seasonal Goals

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (13)
(Video) NBA 2K23 13 Beginner Tips To Get Wins ASAP!

Ook nieuw voor dit jaar zijn dat er verschillende "seizoenen" zullen verstrijken naarmate de tijd buiten het spel vordert en elk seizoen zal unieke uitrusting en cosmetica hebben. Spelers die geïnteresseerd zijn in tijdelijke items zullen binnenkort willen kijken hoe ze deze beloningen kunnen ontgrendelen, zodat ze dit doel eerder vroeger dan later kunnen bereiken.

Degenen die niet geïnteresseerd zijn in de wilde skelters en tie-dye-shirts, willen een deel van de seizoensbeloningen, zoals VC en extra ervaring. De slimme zet is om elk seizoen in te checken en een lijst te maken van de gewenste te behalen bonussen.

3 Simuleer geen spellen

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (14)

Het is waarschijnlijk verleidelijk om games te simuleren en alleen de grootste momenten te spelen. Dat zal op de lange termijn een vreselijke zet blijken te zijn. Beginnend in het 70 of 80 OVR-gebied, is dat gemiddeld en zal de game gemiddelde resultaten simuleren, zelfs als gamers natuurlijk ver boven hun statistische plafonds spelen.

Afgezien van het mislopen van statistieken die meetellen voor beloningen, beloont dit ook geen valuta- of attribuutverhogingen. Tot het bereiken van 99 ALG is er geen reden om games te simuleren, behalve om upgrades te verbeuren. Waarom iemand dat zou willen doen, is moeilijk voor te stellen. Speel de spellen.

2 Ga voor vijfvoudige verdubbelingen bij elk spel

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (15)

Statistieken vullen is meer dan alleen trots, zo worden prijzen uitgereikt, All-Star-nominaties gemaakt en erkenning verkregen. Natuurlijk zal het opblazen van meer dan 30 punten het team helpen. Maar dat geldt ook voor de andere vier grote statistieken.

Het personage draagt ​​het gezicht van de speler, dus waarom zou je ze niet zo berucht mogelijk maken? Blokkeer schoten, ga voor stelen, laat de planken crashen voor rebounds en pass naar open teamgenoten voor assists naast scoren. Dit zorgt niet alleen voor een betere rollenspelervaring, maar geeft de MyPlayer ook extra attribuuttotalen voor hogere statistieken en badges.

1 Animaties aanpassen

NBA 2K22: beginnerstips voor MyCareer (16)

Behalve dat ze er geweldig uitzien, maken aangepaste animaties de speler fundamenteel beter. Het standaard dunk-pakket is prima voor gemiddelde dunks, maar wat als er verdedigers zijn en de dunk een omkering of een vertraging nodig heeft? Rust pakketten uit die de speler snellere, betere hoeken geven.

Ditzelfde concept geldt ook voor dribbelen en schieten.De beste aangepaste jumpshotis meer waard dan welke badges of statistieken dan ook. Spelers die gewend zijn aan de standaardmodi hoeven ze niet noodzakelijkerwijs kwijt te raken, maar overwegen om te upgraden met extra pakketten, afhankelijk van de situatie.

(Video) 23 Tips And Tricks You NEED To Know In NBA 2K22!

NBA 2K22werd uitgebracht op 9 september 2021 en is beschikbaar op Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

MEER:NBA 2K22 onthult Rookie Ratings

FAQs

What is the best position for beginners in 2k22? ›

The best overall position players can choose, and also the best for the backcourt, is the Point Guard. This is likely the most over-saturated pick as well, but for good reason. Choosing a Point Guard immediately gives you a couple of things. One, it gives you access to the ball in your hands.

What are the best options for NBA 2k22 my career? ›

Depending on the playstyle you want, the best options are point guard or power forward. The easiest way in gaining a high game rating is feeding open teammates for assists or cleaning the glass for rebounds.

Which 2k difficulty is most realistic? ›

And in NBA 2K23, the Hall of Fame mode is the holy grail of difficulties. This could be considered as the extremely difficult mode, wherein you should play at your best all the time.

How do beginners get better at 2K? ›

In NBA 2K, different shot types and their timings can significantly impact your scoring efficiency. To improve your shooting, press and hold the shoot button and release it when the shotmeter is full. Don't forget to practice various shot types, such as layups, dunks, and jump shots, to keep your opponents guessing.

How do you make the best power forward in 2K22? ›

Player Creation: Body Type - Defined, Height - 6'7", Weight - 190 lbs, Wingspan - 87". Takeover: Spot Up Shooter. To build this player on NBA 2K22, you need to max out Driving Dunk and Standing Dunk, keep Driving Layup and Close Shot at 60 and 55, respectively, while keeping everything else at the minimum.

Can you play 2K22 alone? ›

Can I play NBA 2K22 single player? There's a choice of single player and multiplayer modes, plus a chance to purchase packs in the pack market to give your team the extra edge in the MyTEAM: Draft.

How long is 2K22 story mode? ›

Steam
Single-PlayerPolledAverage
Main Story996h 3m
Main + Extras2331h
Completionist2255h 30m
All PlayStyles13156h 43m

Which college is best in NBA 2K22? ›

The University of Florida offers balance when it comes to your player, because this school has been known to produce players who have thrived in all positions and with all play styles. While the progression isn't too generous, it does offer a good balance for a well-rounded base player.

Who is the better agent to pick in 2K22? ›

If you're serious about basketball and nothing else, decide Palmer Athletic Agency, but if you want to invest in other areas and build your brand, pick Berry and Associates. Both agencies can do everything in NBA 2K22 and will get you into the NBA, but one is better at one thing than the other.

Is there a difficulty multiplier in 2k22? ›

The higher the difficulty, the higher your VC multiplier becomes. You can then use the gameplay sliders to your advantage if you want.

What is the easiest difficulty 2K? ›

Just like a new athlete that enters a sports team or league, Rookie is the lowest difficulty option in NBA 2K23. Playing this difficulty could be considered like a tutorial mode, since everything is relatively easy.

Videos

1. BEST SETTINGS, TIPS, and TRICKS for NBA 2K22 (BECOME UNSTOPPABLE)
(Choc)
2. This Is How To Misdirection On NBA 2K22 😈
(DionValore)
3. *NEW* BEST SETTINGS FOR NBA 2K22 (CONTROLLER SETTINGS, TIMING & MORE BEST TIPS AND TRICKS FOR GREENS
(GODZILLAMODE)
4. THE BEST & FASTEST WAYS to EARN VC in NBA 2K23! ✅ TOP 8 LEGIT METHODS to GET VC EASILY in NBA2K23!
(Solo)
5. NBA 2K23 MyCAREER - Top 5 Teams To Join For Each Position After Trade Deadline (PG, SG, SF, PF, C)
(RDK)
6. BEST SETTINGS for 2K22 (CONTROLLER SETTINGS & MORE)
(Pacers Gaming)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 30/09/2023

Views: 5677

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.